Uutisia koirien elämästä

Villi Uskon ja Honeyn pennut syntyvät huhtikuun lopulla Sydän

Tästä pentueesta odotetaan uutta vahvistusta meidän laumaan Hehe

Kultsu on aivan upea tyttö Sydän Nyt se hurmasi hollantilaisen tuomarin Tallinnassa Balttian-voittaja näyttelyissä 22.8.15 Junioriluokan voitto ja junnuserti ja Balttian Juniorivoittaja-15 titteli sekä vielä paras narttu-kehässä kolmas. Seuraavana päivänä oli malamuuttien erikoisnäyttely ja sielläkin tuli menestystä. Junioriluokan voitto ja junnuserti sekä PN 2. Harmitti kyllä vietävästi ku tuli laivalle kiire ja jäi rop-junnukehä väliin, olis saatettu sielläkin menestyäSurullinen mutta hieno reissu taas jälleen kerran Hehe (kuva erikoisnäyttelystä,tuomari Darren Walker)

Lähdin Kultsun ja Damin kanssa linja-auto kyydillä näyttelymatkalle Liettuaan 6.3 aamuvarhaisella ja jännityksellä odotin millainen kokemus tästä tulee,lähinnä miten tytöt pärjää noin pitkällä matkalla ja ahtaissa oloissa bussissa. 

Molemmat näyttivät kyllä parhaat puolensa käyttäytymällä niin hienosti koko matkan ajan.

Lauantaina oli Liettuan Voittaja-näyttely ja oli melko jännittävä päivä. Kultsu teki jättiyllätyksen voittamalla JunioriVoittaja-tittelin. Ihme se oli , sillä Kultsun turkki oli ihan irti ja kun tuomari veti kädellä selkää myöten ,jäi iso kasa karvoja hänen käteen. Hehe Olin varma että ei tule sijoitusta mutta Kultsu vaan hurmasi tuomarin ja vei voiton.

Dami oli valioluokan 1 ja sai luokkasertin ja vara-cacib:n ja oli paras narttu 2

Sunnuntai meni sitten vähän heikommin ja Kultsu oli junnujen 3. ja Dami valioluokan 2.

Kaikenkaikkiaan mukava matka ja paljon uusia koiraihmisiä tuli tutuiksi.

Emppu kohtasi kohtalonsa aamulla kun karkasi kissan perään ja jäi rekka-auton alle tuossa talon kohdalla. Mitään ei ollut tehtävissä mutta ei Emppu onneksi kerinnyt tajuta mitä kävi kun kaikki oli ohi silmänräpäyksessä. Itkevä