28. elo, 2013

Damista Eestin valio 16.8.2013

Kävimme Tallinnassa näyttelymatkalla 16.-18.8.2013. Mukana oli Dami, Romppu ja kaverini Nanna Allu-junnun kanssa. Vietimme hauskat kolme päivää koiraillen Tallinnassa ja menestystäkin tuli taas Wanuskan koirille. Perjantaina oli Eestin alaskanmalamuuttiyhdistyksen erikoisnäyttely ja siellä Dami-tytteli menestyi hurjan hyvin Leveä hymy Se oli paras narttu, sai tarvittavan sertin ja oli myös ROP. Lisäksi Dami voitti paraspää-kisan ja osallistui myös paras liikkuja-kisaan.

Romppukin pärjäsi hienosti siellä ollen paras uros 3. Se käyttäyti niin hienosti ja kiltisti vaikka toiset urokset vähän pullistelikin siellä Hämmentynytmyöskin kehässä. 

Lauantaina oli vuorossa kansainvälinen näyttely Kalev-stadiumilla ja Dami oli pn2 ja sai varacacib:in samoin Romppu oli PU2 ja sai varacacib:in. Damin Sisko Ruska vei voiton ja sekin valioitui eestin valioksi ja samalla kansainväliseksi valioksi, Onnea Ruska ja Henna Vau 

Sunnuntaina oli toinen näyttely samassa paikassa ja Romppu oli paras uros ja sai sertin ja cacib:in ja oli myös VSP. Hyvä Romppu! Dami puolestaan oli saanut näyttelyistä tarpeeksi ja "heitti" kehässä  liikkumattomaksi,siitä huolimatta tuli PN3 ja varacacib joka muuttuu cacib:ksi kun Ruska sai jo omat kasaan edellisenä päivänä.

Kaikenkaikkiaan hieno reissu ja Romppu-poika yllätti hienolla käytöksellään vaikka mukana oli kaksi juoksuista tyttöä Rakkaus