28. elo, 2013

Damista Eestin valio 16.8.2013

Kävimme Tallinnassa näyttelymatkalla 16.-18.8.2013. Mukana oli Dami, Romppu ja kaverini Nanna Allu-junnun kanssa. Vietimme hauskat kolme päivää koiraillen Tallinnassa ja menestystäkin tuli taas Wanuskan koirille. Perjantaina oli Eestin alaskanmalamuuttiyhdistyksen erikoisnäyttely ja siellä Dami-tytteli menestyi hurjan hyvin 😀 Se oli paras narttu, sai tarvittavan sertin ja oli myös ROP. Lisäksi Dami voitti paraspää-kisan ja osallistui myös paras liikkuja-kisaan.

Romppukin pärjäsi hienosti siellä ollen paras uros 3. Se käyttäyti niin hienosti ja kiltisti vaikka toiset urokset vähän pullistelikin siellä 🤨myöskin kehässä. 

Lauantaina oli vuorossa kansainvälinen näyttely Kalev-stadiumilla ja Dami oli pn2 ja sai varacacib:in samoin Romppu oli PU2 ja sai varacacib:in. Damin Sisko Ruska vei voiton ja sekin valioitui eestin valioksi ja samalla kansainväliseksi valioksi, Onnea Ruska ja Henna 🤩 

Sunnuntaina oli toinen näyttely samassa paikassa ja Romppu oli paras uros ja sai sertin ja cacib:in ja oli myös VSP. Hyvä Romppu! Dami puolestaan oli saanut näyttelyistä tarpeeksi ja "heitti" kehässä  liikkumattomaksi,siitä huolimatta tuli PN3 ja varacacib joka muuttuu cacib:ksi kun Ruska sai jo omat kasaan edellisenä päivänä.

Kaikenkaikkiaan hieno reissu ja Romppu-poika yllätti hienolla käytöksellään vaikka mukana oli kaksi juoksuista tyttöä 💋