Uutisia koirien elämästä

1. syys, 2015

Kultsu on aivan upea tyttö ❤ Nyt se hurmasi hollantilaisen tuomarin Tallinnassa Balttian-voittaja näyttelyissä 22.8.15 Junioriluokan voitto ja junnuserti ja Balttian Juniorivoittaja-15 titteli sekä vielä paras narttu-kehässä kolmas. Seuraavana päivänä oli malamuuttien erikoisnäyttely ja sielläkin tuli menestystä. Junioriluokan voitto ja junnuserti sekä PN 2. Harmitti kyllä vietävästi ku tuli laivalle kiire ja jäi rop-junnukehä väliin, olis saatettu sielläkin menestyä😥 mutta hieno reissu taas jälleen kerran 🙃 (kuva erikoisnäyttelystä,tuomari Darren Walker)

10. maalis, 2015

Lähdin Kultsun ja Damin kanssa linja-auto kyydillä näyttelymatkalle Liettuaan 6.3 aamuvarhaisella ja jännityksellä odotin millainen kokemus tästä tulee,lähinnä miten tytöt pärjää noin pitkällä matkalla ja ahtaissa oloissa bussissa. 

Molemmat näyttivät kyllä parhaat puolensa käyttäytymällä niin hienosti koko matkan ajan.

Lauantaina oli Liettuan Voittaja-näyttely ja oli melko jännittävä päivä. Kultsu teki jättiyllätyksen voittamalla JunioriVoittaja-tittelin. Ihme se oli , sillä Kultsun turkki oli ihan irti ja kun tuomari veti kädellä selkää myöten ,jäi iso kasa karvoja hänen käteen. 🙃 Olin varma että ei tule sijoitusta mutta Kultsu vaan hurmasi tuomarin ja vei voiton.

Dami oli valioluokan 1 ja sai luokkasertin ja vara-cacib:n ja oli paras narttu 2

Sunnuntai meni sitten vähän heikommin ja Kultsu oli junnujen 3. ja Dami valioluokan 2.

Kaikenkaikkiaan mukava matka ja paljon uusia koiraihmisiä tuli tutuiksi.

27. helmi, 2015

Emppu kohtasi kohtalonsa aamulla kun karkasi kissan perään ja jäi rekka-auton alle tuossa talon kohdalla. Mitään ei ollut tehtävissä mutta ei Emppu onneksi kerinnyt tajuta mitä kävi kun kaikki oli ohi silmänräpäyksessä.  

5. loka, 2014

Meillä oli mahdottoman mukava päivä lauantaina kun vietimme muuttimeetingin Muurikkalan metsästysseuran majalla. Mukana oli 10 Wanuskan koiraa ja saman verran naapurikenneleista First-Rate ja Tsaani. Harjoiteltiin vetämistä kolmipyörillä kiksareille,tavallisilla pyörillä ja mönkijätkin oli Marjan porukalla apuna. Lisäksi oli renkaanvetoa ja Tsaani-kennelin Pekka ja Marja-Liisa opastivat meitä vetoharjottelussa ja antoivat paljon uusia oppeja ja niksejä koirien kanssa harrastamiseen. Kasvattaja tarjosi hirvikeittoa ja oli makkaranpaistoa ja mukavaa seurustelua malamuutti-ihmisten kanssa. Ilmakin oli mitä parhain, aurinko paistoi ja oli sopivan lämmintä koirille ja ihmisille. 😀. Kiitos kaikille osallistuneille!

5. loka, 2014