Videota ei löydy

Kultsulle ja Uskolle pentue 2019

Kultsulle on suunnitteilla pentuja keväällä 2019. Kultsulla on lonkat B/B ja kyynärät 0/0, silmät terveet. Kultsu on minun menestynein koira näyttelyissä ja se on saavuttanut kansaivälisen muotovalion tittelin monen Voittaja-tittelin lisäksi. Vetohommissa Kultsu on tasainen puurtaja ja vauhdin pitäjä.

Isänä pentueessa on Usko, lonkat A/A ja kyynäreet 0/0 ,silmissä lievä distichiasis (1 ylimääräinen ripsi)joka ei ole este jalostuskäytöön. Usko on todella vankka vetokoira ja tekee työnsä kiitettävästi. Pentueesta odotetaan vahvoja vetokoiran alkuja erinomaisella , malamuuttimaisella, luonteella.

pentueen sukutaulu:

 

suora linkki pentueen sukutauluun löytyy sivulta linkit koiranettiin ,mutta tässä myös osoite sinne.

//jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI33219%2F15&RekNoE=FI20912%2F14&Sukupolvet=8

Jos olet kiinnostunostunut Kultsun ja Uskon pennuista ota yhteyttä Silmänisku

Kultsu ja Usko

Kultsu ja Usko

Yodalle pentue 2019

Yodalle on myös suunnitteilla pentue vuodelle 2019. Yoda on pn-terve vanhempien kautta eikä kanna pitkäkarva-geeniä. Lonkat on B/B ja kyynärät 0/0 ,silmät terveet.

Yoda on luonteeltaan iloinen tohottaja ja erittäin ihmisrakas. Toisista nartuista ei oikein välitä paitsi äidistään Damista jonka kanssa asustelee samassa tarhassa. Pojat on ok CoolVetointoakin löytyy mutta jos ei huvita niin silloin ei huvita eli tempperamenttiäkin löytyy. Näyttelyistä Yodalla on yksi serti ja vsp-sijoitus.

Isäehdokas julkaistaan myöhemmin.